Вітання директора ТОВ "Хмельницькенергозбут" Олега Іванюка

Шановні споживачі електричної енергії, шановні друзі!

Від себе особисто та від команди ТОВ “Хмельницькенергозбут” вітаю Вас та Ваші родини з прийдешніми святами - Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, ознаменувався великою кількістю важливих подій в суспільному житті та зокрема в енергетиці. Почався він з того, що АТ “Хмельницькобленерго”, відповідно до закону, розділилось на 2 компанії - Оператора системи розподілу АТ “Хмельницькобленерго” та електропостачальника ТОВ “Хмельницькенергозбут”.

З 1 липня відбулась демонополізація ринку електричної енергії - з'явились такі суб'єкти відносин як оператор ринку, гарантований покупець, оператор системи передачі, постачальник останньої надії, постачальники універсальних послуг та сотні нових електропостачальників.

Незважаючи на це, завдяки Вашій підтримці, допомозі та розумінню, наша компанія продовжує стабільно постачати електричну енергію на теренах Хмельниччини і не тільки та планомірно покращувати якість обслуговування.

Протягом поточного року створене нове програмне забезпечення для обслуговування споживачів, особистий кабінет споживача, відкривались нові центри обслуговування клієнтів. В майбутньому році ми також плануємо робити все задля задоволення потреб наших клієнтів та покращення обслуговування.

Новорічні свята завжди асоціюються з новим стартом, сміливими планами на майбутнє, передчуттям позитивних змін та вірою у нові звершення. Тож нехай всі Ваші задуми перетворюються в реалізовані проекти. Нехай магічна чарівність цих свят втілюється в посмішках Ваших рідних та близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди та щастя.

Нехай Ваша домівка буде сповнена радістю, теплом та любов'ю, а серце - непохитною вірою в краще майбутнє нашої України. Нехай всі наші співвітчизники, які захищають сьогодні цілісність та незалежність нашої держави, повернуться до своїх домівок, а в Україні знову запанує довгоочікуваний мир.

Зичу, щоб кожний день був наповнений мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди, а рідні люди, щоб дарували підтримку та розуміння. Невичерпної позитивної життєвої енергії, казкового настрою, родинного затишку, достатку у домі та щедрої на гарні події долі.

З повагою, директор ТОВ "Хмельницькенергозбут"
Олег Іванюк

Наверх