Відкрито Центр обслуговування клієнтів в м. Кам’янець-Подільський

10 квітня у місті Кам’янець-Подільський було відкрито Центр обслуговування клієнтів ТОВ «Хмельницькенергозбут». Центр обслуговує споживачів електричної енергії міста Кам'янець-Подільського та Кам'янець-Подільського району. Слід відзначити його зручне розташування – в центрі міста за адресою вул. Данила Галицького, 13а.

Урочисте відкриття відвідали міський голова Сімашкевич М. Є., голова районної державної адміністрації Сукач В. О., голова районної ради Кривак В. М., директор ТОВ «Хмельницькенергозбут» Іванюк О.Г. У вітальному слові представники влади відзначили важливість цієї події для усієї громади Кам’янця-Подільського.

Директор ЦОК Гомілко Олена Василівна ознайомила усіх присутніх з переліком послуг, які можна отримати в Центрі: дізнатись про стан розрахунку за спожиту електричну енергію, отримати рахунок для оплати, подати покази лічильника, написати заяву приєднання до ТОВ «Хмельницькенергозбут» та укласти відповідний договір, змінити комерційну пропозицію. У приміщенні ЦОК є термінал, через який можна сплатити за електроенергію.

Директор ТОВ «Хмельницькенергозбут» Іванюк О.Г. відзначив, що незабаром будуть відкриті нові та сучасні Центри обслуговування клієнтів і в інших районних центрах Хмельницької області.

Наверх