ТОВ «Хмельницькенергозбут» знову у когорті найкращих!

Міжнародна організація підприємств «Асамблея ділових кіл» щорічно проводить нагородження провідних компаній в 65 країнах світу, зокрема в Україні. Рішення про нагородження виноситься Науково-експертною радою програми «Лідери ХХІ століття» шляхом об'єктивного аналізу громадської думки, соціальних, статистичних та маркетингових даних за методикою Інституту рейтингових досліджень.

В рамках Міжнародної Іміджевої Програми «Лідери ХХІ століття» на відзначення Національним дипломом «Краще підприємство України - 2020» були номіновані підприємства, що забезпечують розвиток та сприяють поліпшенню економіки України, ведуть соціально орієнтований бізнес, презентують високоякісні товари та послуги, а також мають бездоганну ділову репутацію.

Під керівництвом О. Г. Іванюка ТОВ «Хмельницькенергозбут» забезпечує надійне постачання електричної енергії та природного газу, надає супутні послуги європейського рівня, впроваджує найефективніші механізми роботи для зручності споживачів та відкриті до обговорення і обміну кращими практиками ведення енергозбутової роботи. Завдяки наполегливим зусиллям, завзятості та таланту організатора, відповідального та цілеспрямованого керівника, товариство ввійшло в когорту кращих підприємств України.

Особисто директора ТОВ «Хмельницькенергозбут» Олега Григорійовича Іванюка нагородили орденом «Лідер України» за професійні досягнення та вагомий внесок в розвиток України, а компанії було присвоєно звання «Краще підприємство України – 2020» та  було відзначене Генеральною дирекцією Всеукраїнського науково-дослідного центру ефективного управління та Науково-експертною радою Міжнародної програми «Лідери XXI століття» та удостоєне Національного диплома лауреата.

дипломIMG

Колектив ТОВ «Хмельницькенергозбут» щиро пишається тим, що наша компанія отримала звання «Краще підприємство України» та вітає Іванюка Олега Григорійовича з отриманням заслуженої нагороди - ордену «Лідер України», яка є підтвердженням високих особистісних якостей. Нехай це досягнення додає Вам наснаги, віри і життєвих сил, нехай труднощі будуть переможені, а успіх окриляє душу!

Відділ маркетингу та зв’язків з громадськістю

Наверх