Оплата як нагальна потреба

Шановні споживачі електричної енергії!

ТОВ “Хмельницькенергозбут” звертає Вашу увагу на необхідність вчасної передачі показів лічильника електричної енергії та проведення своєчасної оплати за спожиту електричну енергію.

Наші фахівці роблять усе можливе задля забезпечення оперативності та точності проведення розрахунків в умовах карантину.

Для здійснення своєчасної передачі показів та проведення безкомісійної оплати в домашніх умовах, доступний сервіс “Особистий кабінет споживача електричної енергії” за посиланням https://ienergo.com.ua/.

Крім того, для здійснення оплати, Ви можете скористатись “Єдиною квитанцією” від “ПриватБанк”, системою інтернет - банкінгу “Приват 24”, сервісами “EasyPay” та “Portmone”, терміналами самообслуговування. Детальний перелік способів здійснення безкомісійної оплати наведено за посиланням https://energo.km.ua/page/oplata.

І не забувайте! Ви маєте можливість допомогти розрахуватися за послуги батькам, літнім родичам а також сусідам. Адже їм вкрай небезпечно виходити з дому. Бережіть себе та свої родини!

Наверх