ТОВ «Хмельницькенергозбут» нагадує про обов’язки та способи їх виконання

Карантин – не привід зволікати! ТОВ «Хмельницькенергозбут» закликає споживачів не баритися із передачею показників, а головне – в жодному разі не ігнорувати необхідність сплати за спожиту електроенергію.

З 2019-го року модель енергетичного ринку в Україні працює таким чином, що коли «ланцюжок» оплати переривається, — то це може загрожувати перебоями у постачанні електроенергії до Ваших домівок.

Саме тому ТОВ «Хмельницькенергозбут» закликає своїх споживачів бути відповідальними громадянами, вчасно виконувати соціальні обов’язки і, звісно ж, розрахуватися за спожиту електроенергію.

Зазначимо: що фахівці ТОВ «Хмельницькенергозбут» роблять усе можливе задля забезпечення оперативності та точності цих розрахунків в умовах карантину.

Що ж до методів оплати, то їх безліч. Із найбільш зручних – це передусім «Особистий кабінет споживача електричної енергії». За його допомогою Ви комфортно, не виходячи з дому, зможете передати показники лічильника, проконтролювати стан рахунку та здійснити безкомісійну оплату.

Окрім цього, Ви можете скористатись «Єдиною квитанцією» від Приватбанку, або ж передати показники та безкомісійно сплатити за допомогою Приват24.

А ще ж є термінали самообслуговуваня, сервіси EasyPay та Portmone. До речі, детальну інформацію про безкомісійну оплату Ви можете отримати на сайті ТОВ «Хмельницькенергозбут».

І не забувайте: Ви маєте можливість допомогти розрахуватися за послуги батькам чи літнім родичам та сусідам. Адже їм вкрай небезпечно виходити з дому. Бережіть себе та свої родини!

33 канал

Наверх