4-та річниця з дня заснування ТОВ «Хмельницькенергозбут»

Вже більше місяця триває наш успішний спротив відкритій російській агресії. Ми і світ безповоротно змінилися того страшного лютневого ранку. І вже не має значення, що було «до», є лише суцільне надважливе сьогодні, яке наближає нас до перемоги.

І, сьогодні, в ці непрості, скрутні для нашої країни часи – ми віримо і знаємо, що зможемо з гідністю подолати всі труднощі, стати ще більш загартованими й сильнішими.

На протязі 4 років ми працюємо для Вас – дорогі наші споживачі!

Ми щиро дякуємо Вам за довіру, за те що вже 4 роки залишаєтеся разом з нами. Саме для Вас ми відкриваємо нові горизонти та у своїй роботі завжди прагнемо досконалості.

Успішна діяльність нашого Товариства була б неможливою без внеску багатьох людей нашої команди, щоденної праці, щирого прагнення до вдосконалення та розвитку. Я пишаюсь нашими співробітниками, завдяки яким ми багато чого встигли досягти.

Бажаю не зупинятись на досягнутому та впевнено крокувати уперед і здобувати нові перемоги. Вірю, що новий для нашого Товариства рік стане ще більш продуктивним, амбітним, сприятливим для розвитку і нових можливостей!

Віримо в нашу ПЕРЕМОГУ! Все буде УКРАЇНА!

Олег ІВАНЮК,
директор ТОВ «Хмельницькенергозбут»

Наверх