28 квітня - Всесвітній день охорони праці

poster-do-dnja-ohorony-praciЩорічно 28 квітня у понад 100 країнах світу, з метою привернення уваги суспільства до проблеми безпеки людини на робочому місці, відзначають Всесвітній День охорони праці.

Це свято започаткувала Міжнародна організація праці, яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві. Одним з головних аспектів цієї роботи є розробка заходів щодо зниження рівня смертності на виробництві.

У 2021 році Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі, спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

ТОВ «Хмельницькенергозбут» зважаючи на важливість збереження здоров'я і життя працівників, забезпечує ефективне функціонування служби охорони праці. Ми створюємо на кожному робочому місці безпечні умови праці, нейтралізуємо дії шкідливих виробничих факторів, вживаємо заходів та засобів по зменшенню виробничого травматизму, спрямовуємо діяльність на підвищення ергономічного показника робочого місця, підтримуємо розвиток нових форм організації праці зокрема проводимо профілактичні заходи проти поширення пандемії.

Досягнення європейських стандартів життя, до яких ми прагнемо, неможливе без зміни свідомості у питаннях безпеки праці, зміни ставлення до питань власної відповідальності за безпеку життя та здоров'я.

Пам’ятаймо завжди, дотримання законодавства у сфері охорони праці та промислової безпеки стане запорукою збереження найціннішого – людського життя, що дасть змогу дітям рости у повноцінних сім’ях і бути щасливими.

Відділ маркетингу та зв'язків з громадськістю

Наверх