Шановні енергетики!

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем Енергетика!

Зараз ми з вами проживаємо дуже важкий та бентежний час, сповнений втрат, небезпек та випробувань. Наша робота завжди була нелегкою і відповідальною. В умовах війни турбот, на жаль, стало набагато більше. Але не зважаючи на всі труднощі, в умовах широкомасштабної війни енергетики гідно виконують свій обов’язок, роблять все можливе для допомоги фронту, формують міцний тил, щодня повертають затишок в наші оселі.

Українська енергетика є не тільки основою економіки, вона є національним надбанням, створеним розумом, кропіткою працею, руками талановитих професіоналів свого часу, руками наших ветеранів! Дякуємо їм за міцний фундамент.

Вірю, що разом ми обов’язково впораємося з усіма професійними та особистими викликами. І зробимо багато корисних та потрібних справ для розвитку енергетичної галузі України.

З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам безаварійної роботи, стабільної частоти в електромережах, міцного здоров’я та добробуту родинам, а нашій країні - світлого майбутнього і скорішої Перемоги!

З повагою –
Олег ІВАНЮК,
директор ТОВ «Хмельницькенергозбут»

Наверх